Borke

 
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte
Home Vermaak Filasofi Kusjesdag

Kusjesdag

E-mail Print PDF

Kusjesdag

Denkende SofiVandaag hoorde mijn vriendje Borke een liedje van K3 op de radio: Kusjesdag. Dat vond hij wel leuk, want Borke geeft graag likjes aan de baas. Allemaal erg leuk en onschuldig zou je denken.

FilaSofiMaar Borke had erg goed naar de tekst geluisterd met name naar dit fragment:

Kusjesdag, kusjesdag...
Alles kan en alles mag...

Ja, dat was genoeg aanleiding voor Borke tot snode plannen.

KusjesdagToen Astrid beneden kwam, werd ze enthousiast door Borke en mij begroet. Borke liet zich van zijn allerschattigste kant zien, uitdagend kijkend en vrolijk kwispelend -- wie kan dat nou weerstaan? Toen Astrid hurkte ging Borke uitgebreid haar gezicht likken. Ik zelf vind één likje wel voldoende, maar voor Borke is dit een missie.

"Is het kusjesdag?" vroeg Astrid, vertederd door zoveel charme.

"Ja Astrid..." en dus ook "Alles kan en alles mag..."

Bij het ontbijt besloot Borke om het maar eens uit te proberen. Astrid had vast wat druiven op een bordje op de salontafel gezet. In een onbewaakt ogenblik pakte Borke daar stiekem een trosje vanaf -- het was tenslotte kusjesdag, niet?

Borke had echter niet zo goed op Leo gelet die achter hem met de koffie kwam aanlopen en zag dat Borke iets gepakt had. "Héé, foei!" riep Leo, waaarop Borke de geroofde tros snel uit zijn bek liet vallen.

Borke balen zeg. Stomme K3 trutten, het moet natuurlijk zijn "Alles kan, maar niet alles mag", maar dat liep niet zo lekker in het liedje. Ja Borke, als je dan toch iets wilt doen wat niet mag, kun je beter door de paardepoep rollen. Dat hoef je nooit terug te leggen....

Als iemand nog naar deze misleidende K3-tekst wil luisteren, klik dan hier , maar wees gewaarschuwd!

 

-- Sofi

 

Laatst aangepast ( zaterdag, 18 december 2010 17:59 )  
P1120955.JPG

Specials

Borke is een heerlijke hond, hij is aanhankelijk, baasgericht en een mooie jongen om te zien. Natuurlijk zijn wij niet geheel objectief, maar meerdere keurmeesters roemden zijn kwaliteiten en ook ervaren Stabij fokkers zijn van hem gecharmeerd.

Lees meer...