Borke

 
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte
Home Stories Specials Borke de dekreu

Borke de dekreu

E-mail Print PDF

Borke de dekreuBorke is een heerlijke hond, hij is aanhankelijk, baasgericht en een mooie jongen om te zien. Natuurlijk zijn wij niet geheel objectief, maar meerdere keurmeesters roemden zijn kwaliteiten en ook ervaren Stabij fokkers zijn van hem gecharmeerd.

Helaas is Borke niet meer beschikbaar als dekreu in verband met zijn onverwachte overlijden.Borke

Borke’s heupen zijn officieel als HD-A gekwalificeerd, de hoogste kwalificatie die een hond kan krijgen voor mooie heupen en dus durven wij hem een aanwinst voor het ras te noemen. Daar de genenpoel voor de Stabij niet erg groot is, is er een tekort aan geschikte dekreuen. Wij zijn benaderd om Borke als dekreu beschikbaar te stellen en hebben besloten dat wij dat graag willen doen. Als voormalig raskattenfokker (Maine Coons) vinden wij het een goede manier om zo aan het ras een bijdrage te leveren. 

 

De Casanova krijgt ervaring -- Borke's veroveringen:

 

.
Borke op de Stabij ReuenParade in Zutphen, 10 Oct 2009
 .


Borke in Limburg op vakantie, Mei 2009
Laatst aangepast ( maandag, 25 juli 2011 18:51 )  
P1110714.JPG

Specials

Sofi heeft een stroomband – dierenmishandeling?

Wat doe je als je hond buiten braaf losloopt en komt als je roept of fluit tot dat je haar niet meer kunt bereiken, omdat… er een sterk wildspoor of overstekend wild is en ze volledig uit zicht verdwijnt en je maar moet hopen dat het goed afloopt? Toch een stroomband?

Lees meer...

Bezoekers

We hebben 31 gasten online