Borke

 
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte
Home Stories Laatste verhalen Je eigen bedje

Je eigen bedje

E-mail Print PDF

Astrid heeft het eindelijk gedaan. Een eigen bedje voor Sofi gekocht. Na de deceptie met het eerdere Biabed, dat vakkundig werdt versnipperd in een frustratie aanval, proberen we het opnieuw.

 

Eerst is het nog wat raar en toont ze niet zoveel interesse. Maar als ik er s'avond ook op ga zitten komt Sofi er bij liggen. Ja, zo is het wel leuk. Ik krijg van Astrid wat te drinken als ik beloof er bij te blijven zitten. Wat een lastige keuze...Ik doe het, voor Sofi. Het wordt een biertje en Sofi blijft er braaf naast liggen, steeds meer ontspannen. Ik wordt van mijn drankje ook steeds meer ontspannen. Later trek ik mij voorzichtig terug. Ja hoor, Sofi blijft rustig liggen ---Goed zo Sofi, lekker hè?

Sofi op haar bed

TC, onze kater, vindt het wat minder. Hij is gewend ook op deze plek te liggen. Alleen of samen met Sofi of Borke. Maar omdat het bed wat hoger is dan het kleedje alleen, kun je niet echt lekker op de rand liggen. Dan maar even een andere plek zoeken.

TC in de kast

Uiteindelijk heeeft TC de kast gekozen als tijdelijk onderkomen. Tijdelijk natuurlijk, want TC zou TC niet zijn als hij wat later deze plek nog eens uitgebreid gaat testen. Als de volgende dag ook Borke al op het kussen gaat liggen, vraagt Astrid zich al voorzichtig af of één kussen wel genoeg is...

Laatst aangepast ( maandag, 09 februari 2009 21:31 )  
P1120053.JPG

Specials

"Here!"

Je roept je hond en er gebeurt niets. Ken je dat gevoel? Dat kan anders!

Maar daar moet je wel wat voor doen. Wij zijn gestart met trainen op onvoorwaardelijk hier-komen volgens een systematische opbouw met een trainingsplan.

Lees meer...

Bezoekers

We hebben 32 gasten online