Borke

 
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte
Home Stories Laatste verhalen Breeduit op de Finse kalender

Breeduit op de Finse kalender

E-mail Print PDF

Finse Kalender met BorkeBreeduit op de Finse kalender

Een bijzondere foto van Borke is gebruikt op een Finse jaarkalender. De kalender is gemaakt door Anne Leppänen van de Finse kennel Hazebad en zij vroeg ons om bijzondere foto's van een stabij voor in de kalender. Na lang zoeken hebben we  een toepasselijke foto gevonden.

 

.
 
. 
Finse Stabijkalender

De typische foto's op een kalender zijn meestal statieportretten. Technisch gezien goeie foto's, maar over het algemeen van een stilstaande hond. Daar hebben we zelf natuurlijk talloze voorbeelden van.

Toen Anne Leppänen ons dus vroeg om een bijzondere foto, wilden we iets ongebruikelijks.

Borke in het Vogelmeer

De foto die we gekozen hebben laat Borke zien in het Vogelmeer bij Schoorl. Hij probeert daar een dikke tak uit het water te trekken, die echter onder water nog veel groter blijkt te zijn. Soort "topje van de ijsberg" dus.

De Finse kalendermaand Juli Tja, die namen van die dagen zijn gedeeltelijk nog wel te begrijpen, maar de namen van de maanden zijn toch echt voor gevorderden.

 

Voor het verdere verhaal hieronder nog een foto uit dezelfde serie. Na wat meer trekwerk komt er een halve boomstam boven water. Het duurt nog wel even voor dat Borke het opgeeft hoor! Maar ja, hoe verder het hout boven water komt, hoe zwaarder het wordt. Toch maar een ander stokje zoeken....

Borke merkt dat de tak wat te groot is

Laatst aangepast ( zondag, 27 december 2009 19:39 )  
P6041412.JPG

Specials

Sofi heeft een stroomband – dierenmishandeling?

Wat doe je als je hond buiten braaf losloopt en komt als je roept of fluit tot dat je haar niet meer kunt bereiken, omdat… er een sterk wildspoor of overstekend wild is en ze volledig uit zicht verdwijnt en je maar moet hopen dat het goed afloopt? Toch een stroomband?

Lees meer...

Bezoekers

We hebben 36 gasten online