Borke

 
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte
Home Stories Laatste verhalen Breeduit op de Finse kalender

Breeduit op de Finse kalender

E-mail Print PDF

Finse Kalender met BorkeBreeduit op de Finse kalender

Een bijzondere foto van Borke is gebruikt op een Finse jaarkalender. De kalender is gemaakt door Anne Leppänen van de Finse kennel Hazebad en zij vroeg ons om bijzondere foto's van een stabij voor in de kalender. Na lang zoeken hebben we  een toepasselijke foto gevonden.

 

.
 
. 
Finse Stabijkalender

De typische foto's op een kalender zijn meestal statieportretten. Technisch gezien goeie foto's, maar over het algemeen van een stilstaande hond. Daar hebben we zelf natuurlijk talloze voorbeelden van.

Toen Anne Leppänen ons dus vroeg om een bijzondere foto, wilden we iets ongebruikelijks.

Borke in het Vogelmeer

De foto die we gekozen hebben laat Borke zien in het Vogelmeer bij Schoorl. Hij probeert daar een dikke tak uit het water te trekken, die echter onder water nog veel groter blijkt te zijn. Soort "topje van de ijsberg" dus.

De Finse kalendermaand Juli Tja, die namen van die dagen zijn gedeeltelijk nog wel te begrijpen, maar de namen van de maanden zijn toch echt voor gevorderden.

 

Voor het verdere verhaal hieronder nog een foto uit dezelfde serie. Na wat meer trekwerk komt er een halve boomstam boven water. Het duurt nog wel even voor dat Borke het opgeeft hoor! Maar ja, hoe verder het hout boven water komt, hoe zwaarder het wordt. Toch maar een ander stokje zoeken....

Borke merkt dat de tak wat te groot is

Laatst aangepast ( zondag, 27 december 2009 19:39 )  
P1120046.JPG

Specials

StabijReuenParade

Op 10 oktober 2009 organiseerde de NVSW (Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen) weer een fokkersdag, waarvoor de pups geboren in 2008, die op dat moment ca. 1 jaar of iets ouder zijn, waren uitgenodigd samen met hun ouders.
Lees meer...

Bezoekers

We hebben 83 gasten online