Borke

 
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Pups van Borke en Aagje

E-mail Print PDF

IMG_4428-1Pups van Borke en Aagje

Na ons eerste bezoek toen de pups ongeveer 4 a 5 weken oud waren, gingen we nog een keer kijken toen ze 7 weken oud waren, een week voordat ze naar hun nieuwe baasjes gaan.

 

 

 

Lees meer...
 

Borke's laatste nestje

E-mail Print PDF

 Pups van Borke's laatste nestje

Het laatste nestje van Borke is inmiddels geboren (5+6 Aug 20011) en de pups maken het goed. Op de website van Alde Leane is een uitgebreid verslag te lezen, dat regelmatig wordt geupdate.

Lees meer...
 

Speuren met Borke en Sofi

E-mail Print PDF

Speuren met Sofi en Borke op de outdoor workshop.

Speuren is Borke's grote talent. Maar kan Sofi het ook? Om dat uit te vinden gaven we ons op voor een outdoor workshop speuren.

Lees meer...
 

Borke leeft voort...

E-mail Print PDF

Borke leeft voort in ons hart...

Bij Borke werd door de dierenarts lymfoom vastgesteld, een soort acute lymfatische leukemie. Deze agressieve vorm van bloedkanker deed Borke's gezondheid binnen enkele dagen heel snel achteruit gaan. Omdat er geen genezing mogelijk was, hebben we Borke op 21 Juli 2011 laten inslapen, om hem verder onnodig lijden te besparen.

Lees meer...
 

StabijReuenParade Zutphen 2009 (Filmpjes)

E-mail Print PDF

ReuenparadeStabijReuenParade

Op 10 oktober 2009 organiseerde de NVSW (Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen) weer een fokkersdag, waarvoor de pups geboren in 2008, die op dat moment ca. 1 jaar of iets ouder zijn, waren uitgenodigd samen met hun ouders.
Lees meer...
 


Pagina 2 van 3
P1130748.JPG

Specials

Borke is een heerlijke hond, hij is aanhankelijk, baasgericht en een mooie jongen om te zien. Natuurlijk zijn wij niet geheel objectief, maar meerdere keurmeesters roemden zijn kwaliteiten en ook ervaren Stabij fokkers zijn van hem gecharmeerd.

Lees meer...

Bezoekers

We hebben 31 gasten online