Borke

 
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Borke leeft voort...

E-mail Print PDF

Borke leeft voort in ons hart...

Bij Borke werd door de dierenarts lymfoom vastgesteld, een soort acute lymfatische leukemie. Deze agressieve vorm van bloedkanker deed Borke's gezondheid binnen enkele dagen heel snel achteruit gaan. Omdat er geen genezing mogelijk was, hebben we Borke op 21 Juli 2011 laten inslapen, om hem verder onnodig lijden te besparen.

Lees meer...
 

Speuren met Borke en Sofi

E-mail Print PDF

Speuren met Sofi en Borke op de outdoor workshop.

Speuren is Borke's grote talent. Maar kan Sofi het ook? Om dat uit te vinden gaven we ons op voor een outdoor workshop speuren.

Lees meer...
 

Betrouwbaar hier-komen (video)

E-mail Print PDF

"Here!"

SofiheadJe roept je hond en er gebeurt niets. Ken je dat gevoel? Dat kan anders!

Maar daar moet je wel wat voor doen. Wij zijn gestart met trainen op onvoorwaardelijk hier-komen volgens een systematische opbouw met een trainingsplan.

Lees meer...
 

StabijReuenParade Zutphen 2009 (Filmpjes)

E-mail Print PDF

ReuenparadeStabijReuenParade

Op 10 oktober 2009 organiseerde de NVSW (Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen) weer een fokkersdag, waarvoor de pups geboren in 2008, die op dat moment ca. 1 jaar of iets ouder zijn, waren uitgenodigd samen met hun ouders.
Lees meer...
 

Barfende honden

E-mail Print PDF

Borke en Sofi eten een zelfsamengesteld menu van rauw vlees: bevleesde botten, orgaanvlees, spiervlees, vis en rauwe gepureerde groente. Het is niet zo dat ik zo maar wat doe, het is een uitgekiend menu. Het is beslist geen hoge school voedingsleer, maar je moet er wel een beetje bij nadenken en weten wat je doet.

Lees meer...
 


Pagina 2 van 3
BSofi_P1110356S.JPG

Specials

Sofi heeft een stroomband – dierenmishandeling?

Wat doe je als je hond buiten braaf losloopt en komt als je roept of fluit tot dat je haar niet meer kunt bereiken, omdat… er een sterk wildspoor of overstekend wild is en ze volledig uit zicht verdwijnt en je maar moet hopen dat het goed afloopt? Toch een stroomband?

Lees meer...

Bezoekers

We hebben 3 gasten online