Borke

 
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Betrouwbaar hier-komen (video)

E-mail Print PDF

"Here!"

SofiheadJe roept je hond en er gebeurt niets. Ken je dat gevoel? Dat kan anders!

Maar daar moet je wel wat voor doen. Wij zijn gestart met trainen op onvoorwaardelijk hier-komen volgens een systematische opbouw met een trainingsplan.

Lees meer...
 

Barfende honden

E-mail Print PDF

Borke en Sofi eten een zelfsamengesteld menu van rauw vlees: bevleesde botten, orgaanvlees, spiervlees, vis en rauwe gepureerde groente. Het is niet zo dat ik zo maar wat doe, het is een uitgekiend menu. Het is beslist geen hoge school voedingsleer, maar je moet er wel een beetje bij nadenken en weten wat je doet.

Lees meer...
 

Een Spaanse schone

E-mail Print PDF

Sofi is een Spaanse Schone die sinds 17 maart 2007 bij ons woont samen met onze Friese Stabij reu Borke en 6 Maine Coon katten.

Op het moment dat ik dit schrijf woont Sofi 3.5 maand bij ons en het lijkt alsof zij al veel langer bij ons is.

Lees meer...
 

Borke de dekreu

E-mail Print PDF

Borke de dekreuBorke is een heerlijke hond, hij is aanhankelijk, baasgericht en een mooie jongen om te zien. Natuurlijk zijn wij niet geheel objectief, maar meerdere keurmeesters roemden zijn kwaliteiten en ook ervaren Stabij fokkers zijn van hem gecharmeerd.

Lees meer...
 


Pagina 3 van 3
P1130042.JPG

Specials

Borke is een heerlijke hond, hij is aanhankelijk, baasgericht en een mooie jongen om te zien. Natuurlijk zijn wij niet geheel objectief, maar meerdere keurmeesters roemden zijn kwaliteiten en ook ervaren Stabij fokkers zijn van hem gecharmeerd.

Lees meer...

Bezoekers

We hebben 47 gasten online